Wednesday, 26 December 2012

Joulupuutarha
Jouluisessa puutarhassa on 17 astetta pakkasta. Ikikuuruoho ja angervot töröttävät hangen läpi, verannan ikkunoissa on jääkukkia, ja sisällä lämpimässä odotellaan valoa, kevättä ja sipulikukkia.

6 comments:

 1. Hienoja kuvia talvisesta puutarhastasi! Mahtaako siinä kolmannessa kuvassa olla metsätonttu naamioituneena lumen alle pikkukuuseen? Kädet ovat levällään aivan kuin haluaisi halata vastaantulevaa. Silmät tuikkivat iloisesti ja viiksetkin näyttää veijarilla olevan! On muka piilossa, mutta kyllä minä hänet keksin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Enpä huomannutkaan tonttua aikaisemmin, hih!

   Kävin kurkkaamassa omia kuviasi, aivan ihana pihapiiri sinulla! Etenkin kuva "navetan edustalta" on kaunis. Tulis vaan kevät jo...

   Delete
 2. Hei! Upeita talven kuvia puutarhasta! Talven törröttäjät ja kaikki..ihanaa

  ReplyDelete
 3. Kauniita kuvia....aistii tunnelman, hiljaisuuden, pakkasen nipistyksen poskipäissä ja ehkä myös odotuksen....milloin se Pukki tulee tai tonttu kurkistaa ikkunan takaa.

  ReplyDelete
 4. Kiitos, Marko! Kuvissa tosiaan vielä odoteltiin ihan oikeata joulua: kinkku oli vasta menossa uuniin ja paketit olivat piilossa vintillä. Nyt kaikki talvitunnelmointi on lopuillaan, ja postilaatikkoon tupsahti kevään eka siemenluettelo! Pian on pääsiäinen ja pääsee pihalle koukkimaan, ihanaa! Hyvää vuotta 2013 sinulle!

  ReplyDelete