Monday, 30 March 2015

KeukenhofTässä on muutama kuvatuliainen Hollannista. Kaksi ensimmäistä kuvaa otin Amsterdamissa, loput Keukenhofin puistossa. Harmittaa vain, etten ottanut kameraa mukaan; kännykkäkamera ei ole kovinkaan terävä ja värit ovat mitä sattuu. Jouluruusukukkula jäi kuitenkin parhaiten mieleen ja inspiroi kokeilemaan vastaavaa omassa pihassa. Keltaiset tulppaanit näyttivät ihan pioneilta, ja krookuksen kukinnot olivat kuin pullukoita kananmunia. Saa nähdä, onnistuvatko Amsterdamista ostetut sipulit kukkimaan omassa pihassa.

2 comments:

  1. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käyn blogissasi. Todella ihania kuvia. Hienoa kun sinulla on ollut mahdollisuus käydä Hollannissa katsomassa kukkapuistoja. Minä olin pari vuotta sitten Hollannissa ja hyvin kukkivat sieltä ostetut tulppaanin sipulit omassa puutarhassani. Tervetuloa vastavierailulle blogiini:http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/
    Hyvää pääsiäisen jatkoa!

    ReplyDelete
  2. Hei Anneli! Kiitos vierailusta. Kiva kuulla, että Hollannista ostetut tulppaanit kukkivat pihallasi. Päätin istuttaa omani saman tien sen sijaan, että olisin odotellut syksyä. Sipuleissa oli jo aika suuret alut, ja pelkäsin niiden kuivahtavan ilmassa. Käyn heti kurkkaamassa blogiasi. Hyvää kevättä sinulle!

    ReplyDelete