Saturday, 28 May 2016

Kotipuutarhan bloggaajatapahtumassa
Tänään oli Kotipuutarha-lehden järjestämä bloggaajatapahtuma Espoon Marketanpuistossa. Lähdin mukaan tietämättä sen enempää, mitä odottaa, ja palasin patterit täynnä virtaa. Päivä oli kaiken kaikkiaan esteettinen kokemus: herkullista kesäruokaa kauniissa miljöössä, mielenkiintoisia luentoja, leppoisaa seuraa. Kiitos inspiroivasta iltapäivästä!

Kotimatkalla bongasin isotähtihyasintteja kukassa puiden alustoilla. Ostin sen taimia Turistä viime viikonloppuna, ja nyt sain paremman ajatuksen siitä, missä ne saattaisivat viihtyä. Bloggaajatapahtuman päätteeksi kaikki osallistujat saivat lakan taimet, jolle aion tehdä pienen turvesuon pihan etupuolelle päivän luennoitsijan ohjeistusta seuraten. Perästä kuuluu! 11 comments:

 1. Olit nopea tekemään postauksen. Löysin nyt myös blogisi. Kiva oli nähdä!

  ReplyDelete
 2. Kiva juttu, kiitos! Oli tosiaan mukava tavata. Käyn vierailemassa blogissasi huomenna - nyt pitää päästä saunaan!

  ReplyDelete
 3. Varmaan eilen tavattiin. Myös minä löysin tieni blogiisi ja jään tänne vakiolukijaksi.

  ReplyDelete
 4. Hei Between! Kiitos viestistä. Oletko sinä se pelargoninainen? Kävin vierailulla blogissasi ja lisään sen lukulistalleni.

  ReplyDelete
 5. Olipa mukava tavata! Hienon tiipiin olet puutarhaasi pystyttänyt. Joko siellä olet yöpynyt?

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Maria! Niinpä olikin hauska tavata. Tiipii on hiukkasen pieni yöpymiseen, mutta lököillä siellä mahtuu, jos pihahommilta malttaa. Se on miehen aikaansaannos, minä lisäsin vain tähti-ikkunat ja
  valoketjun😊.

  ReplyDelete
 7. Heipä hei, Toivottavasti ensi kerralla kun nähdään, niin ehditään jutellakin! Siellä Marketan puiston tapahtumassa on aina niin kovin hässäkkää:)) Lisään kyllä tämän blogin sivupalkkiin ja rupean seuraamaan, vaikka kommentoida en aina ehdikään näitä seuraamiani blogeja. Kivaa tiistaita Ilona!

  ReplyDelete
 8. Kiitos, Kati! Käyn kurkkaamassa blogiasi ja lisään sen listalleni. Lämmintä loppuviikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 9. Olipas mukavaa, että kävit jättämässä viestiä niin löysin ihanaan blogiisi! Niiiiin kaunista <3 Ja toivottavasti nähdään taas, oli kiva turista, vaikka vain pikaisestikin. Kaunista kesäkuun alkua sinne teidän suuntaan!

  ReplyDelete
 10. Kiitos, Maria! Minäkin olen ihan hullaantunut kaikista kauniista blogeista, jotka löysin tapahtuman seurauksena - tosin omaasi olen kyllä seuraillut satunnaisesti jo pidemmän aikaa. Lämmintä alkukesää teillekin päin & olisi tosiaan kiva nähdä joskus uudestaan!

  ReplyDelete
 11. Kiva kun kävit blogissani, niin löysin minäkin tänne. Tosi ihana blogi! Joskus olen miettinyt, että miten paljon kivoja blogeja ei ole vain sattunut löytämään. Toisaalta on kivaa löytää vielä vuosienkin bloggaamisen jälkeen jokunen uusi :)

  ReplyDelete