Sunday, 8 May 2016

TiipiiTänään äitienpäivänä pihalle valmistui tiipii vanhan hiekkalaatikon kohdalle.

Märkä ja lumeton talvi on ollut kohtalokas ainakin narsisseille, yhdelle jouluruusuista ja laventeleille, jotka kylvin siemenestä jo monta vuotta sitten, ja jotka ovat kestäneet useita talvia. Yksi kärhöistäkin näyttää ihan kuolleelta.

Viimekeväiset Hollannin tuliaiset alkavat kukkia - ja kuinka ollakaan, ne ovat punaisia. Harmaan talven jälkeen se ei haittaa, vaan väri kuin väri on tervetullut puutarhaan.

2 comments:

  1. Aivan valtavan ihana puutarha sekä paikan päällä tutkittaessa että kuvissa! Pihalla on juuri sopivasti järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Lisäksi puutarhassa on "Peppi Pitkätossumaisen" villiä vapautta. Tuota yhdistelmää ihailen kovasti. Rentouttavia ja ihania puutarhahetkiä teidän perheellenne koko kesäksi!

    ReplyDelete
  2. Kiitos kauniista sanoista, Minna! Suunnitelmat vaihtuvat tiheään tahtiin, mutta Peppi Pitkätossu piileskelee aina puskien seassa. Kävin ostamassa sellaisen istutuslaatikon, josta oli puhetta. Nyt pitäisi hommata siihen sopivia taimia. Ihanaa kesää koko teidän perheelle & puutarhajuhlissa nähdään!

    ReplyDelete